ESKUTE Polluno 28 Inch banden elektrische stedelijke fiets - 250W achternaaf motor & 36V 14.5Ah batterij

Alleen online

1 599,00 €
  • 36V 14.5Ah verwijderbare lithium batterij
  • Bangfang 36V 250W naafmotor
  • Shimano 7 versnellingen transmissie
  • Max. belasting 125kg, max. snelheid 15,5 mijl / h, 65 mijl bereik

Meer details

Magazijn: EU 

Toevoegen aan Verlanglijst

Beschrijving

beoordelingen

ESKUTE Polluno 28 Inch banden elektrische stedelijke fiets - 250W achternaaf motor & 36V 14.5Ah batterij

Bafang borstelloze 250w achter-naaf motor

Vermogen, betrouwbaarheid en controle zijn onze prioriteiten. Daarom wordt de ESKUTE Polluno aangedreven door een krachtige Bafang-achtermotor. De achterste motor is geïntegreerd in de naaf en heeft een nominaal vermogen van 250 Watt: hij kan een maximumkoppel van 32 Nm bereiken, dankzij deze specificaties ben je klaar om de stedelijke straten en buitenwijken aan te pakken.

36V 14.5Ah geïntegreerde batterij met Samsung cel

Binnenin het frame hebben we een krachtige Samsung 36 Volt en 14,5 Ah accu, met een totale capaciteit van 522 Wh: de fiets is in staat om tot 65 mijl autonomie te bereiken met een volledig opgeladen accu. Natuurlijk kan de actieradius voor een enkele batterijlading sterk variëren, afhankelijk van omstandigheden zoals het gewicht van de berijder; de windweerstand; de bandenspanning en het profiel van de band; het terrein en hoogteverschillen; het weg- of trailoppervlak; de buitentemperatuur; het onderhoud van de E-bike; en de conditie van de batterij.

36V 14,5Ah verwijderbare lithium batterij

Voor degenen die moeite hebben met het dragen van een fiets van 23,4 kg, is onze lithiumbatterij (3,4 kg) afneembaar. Laad hem intern op met één druk op de knop.

Verlicht LED Display

De Polluno computer biedt eenvoudige toegang tot en beheer van functies met het LED display dat de huidige snelheid, totaal aantal km, dagelijkse rit, batterij capaciteit en een aantal extra infos toont. Onze ebikes zijn uitgerust met een nieuwe generatie smart display dat kan worden gekoppeld aan een smartphone via de ESKUTE App. *De APP komt eraan. Synchroniseer met de ESKUTE app om uw ritten met uw vrienden te delen!

Opmerking

Dit product heeft niet het CoC Certificaat en ABE Certificaat.

Lees de lokale regelgeving over de elektrische fiets voordat u dit product koopt.

Lees de volgende "garantie- en retourvoorwaarden" voordat u dit product koopt.

Draag een helm en beschermende gereedschappen tijdens het besturen van een elektrische fiets om veilig te rijden.

Om veiligheidsredenen, gelieve niet te rijden op regenachtige dagen, en de elektrische fiets niet te laten weken.

Laad de elektrische fiets in de winter regelmatig op. Het wordt aanbevolen om hem eenmaal per week op te laden om beschadiging van de batterij te voorkomen.

Garantie & Retourvoorwaarden

ESKUTE Polluno 28 Inch banden elektrische stedelijke fiets - 250W achternaaf motor & 36V 14.5Ah batterijESKUTE Polluno 28 Inch banden elektrische stedelijke fiets - 250W achternaaf motor & 36V 14.5Ah batterijESKUTE Polluno 28 Inch banden elektrische stedelijke fiets - 250W achternaaf motor & 36V 14.5Ah batterijESKUTE Polluno 28 Inch banden elektrische stedelijke fiets - 250W achternaaf motor & 36V 14.5Ah batterijESKUTE Polluno 28 Inch banden elektrische stedelijke fiets - 250W achternaaf motor & 36V 14.5Ah batterij

Nog niemand heeft een review geplaatst
in deze taal

Beoordeel/schrijf een commentaar
×
Herinneren
Geselecteerde uit uw winkelwagen verwijderen?
OK Ja Nee