vidaxl katboom met sisal krabpalen lichtgrijs 147 cm

Alleen online

47,99 €
Steun alleen levering aan Duitsland, Frankrijk, Polen

Meer details

Magazijn: Geen douanekosten DE 

Toevoegen aan Verlanglijst

Beschrijving

beoordelingen

Specificatie

Deze kattenboom is het perfecte toevluchtsoord voor uw katten om te krabben, klimmen, zitten, verstoppen en rusten. Het geeft uw katten de kans om zich uit te rekken en te bewegen, vooral in de koude wintermaanden wanneer ze binnen vastzitten.

Uw harige vrienden kunnen hun klauwen scherpen aan de krabpalen omwikkeld met sisaltouw, wat een gezonde uitlaatklep is voor hun krabinstincten. Daarnaast zullen ze ook graag achter elkaar aanrennen terwijl ze op en neer springen in dit leuke speelcentrum. Als ze genoeg gespeeld hebben, zullen je vriendjes graag uitrusten op de bovenste platforms, waar ze een beter uitzicht hebben. Bovendien kunnen ze zich ook verstoppen in het gezellige huis om een dutje te doen, of even uitrusten op de comfortabele fluwelen zitting.

Met al deze leuke functies zal deze kattenboom zeker de favoriete hangplek van uw harige vrienden worden!

  • Kleur: Lichtgrijs
  • Materiaal: Spaanplaat, sisal, fluweel
  • Afmetingen: 74 x 35 x 147 cm (L x B x H)
  • Afmetingen huis: 22 x 22 x 22 cm (L x B x H)
  • Met huisje, krabpalen en platformen
  • Montage vereist: Ja
vidaxl katboom met sisal krabpalen lichtgrijs 147 cmvidaxl katboom met sisal krabpalen lichtgrijs 147 cmvidaxl katboom met sisal krabpalen lichtgrijs 147 cmvidaxl katboom met sisal krabpalen lichtgrijs 147 cmvidaxl katboom met sisal krabpalen lichtgrijs 147 cmvidaxl katboom met sisal krabpalen lichtgrijs 147 cmvidaxl katboom met sisal krabpalen lichtgrijs 147 cmvidaxl katboom met sisal krabpalen lichtgrijs 147 cm
Nog niemand heeft een review geplaatst
in deze taal

Beoordeel/schrijf een commentaar
×
Herinneren
Geselecteerde uit uw winkelwagen verwijderen?
OK Ja Nee