Mintion Laser Camera, voor lasergraveermachine/snijplotter, monitor op afstand

119,00 €

-10,00 €

129,00 €

  • Kan in batches worden verwerkt, het doelobject nauwkeurig identificeren voor beeldextractie en analyse, en efficiënter werken.
  • Ondersteunt handmatige focus cameralens om het gezichtsveld aan te passen.
  • Gebruikt 2,4 GHz en 5 GHz dubbele WiFi-banden voor draadloze verbinding, perfect compatibel met Lightburn.
  • Geschikt voor de meeste diodelasergraveermachines, positioneringsafwijking is minder dan 1 mm.
  • Genereert automatisch video-opnames.

Meer details

Magazijn: EU 

>
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Toevoegen aan Verlanglijst

Beschrijving

beoordelingen

De nieuwe Mintion Lasercam is geoptimaliseerd met positioneermounts, lenzen en enkele functies om hem geschikt te maken voor de meeste lasergraveerchassis voor het volgen van beelden. De nieuwe Mintion Lasercam is niet alleen compatibel met toonaangevende merken diodelasergraveerders zoals Creality Falcon 2, xTool D1 Pro, Atomstack A10 Pro en Sculpfun S9, maar ondersteunt ook de meeste andere diodelasergraveerders (bijv. xTool, Atomstack, Sculpfun, Twotree, Ortur, Creality, NEJE, Longer, etc.) en voldoet aan het GRBL protocol van LightBurn en LaserGRBL.

Efficiënter werken

De Mintion Laser Camera verwerkt meerdere werkstukken efficiënt en nauwkeurig, door real-time informatie vast te leggen over de positie en vorm van de werkstukken, waardoor u elk werkstuk nauwkeurig kunt positioneren zonder dat u handmatig aanpassingen hoeft te doen, en waardoor u meerdere werkstukken tegelijkertijd kunt verwerken, waardoor de productiviteit en doorvoer drastisch toenemen. Dankzij de aluminium framebevestiging en verbeterde lens is deze monitor perfect voor het positioneren/volgen van beelden in een behuizing.

Snelle identificatie

Mintion Laser Camera Door het nauwkeurig scannen van de laserstraal kan de camera snel en nauwkeurig de randen en contouren van het doelobject identificeren, waardoor beeldextractie en -analyse mogelijk zijn om u te helpen deze lijnen te gebruiken voor graveren of snijden.

Eenvoudige bediening

De Mintion lasercamera is plug-and-play en eenvoudig te gebruiken, zonder ingewikkelde installatiestappen. Hij is perfect compatibel met de Lightburn en is gekalibreerd voor een positie met een nauwkeurigheid van minder dan 1 mm. De LightBurn draadloze brug, die de Lightburn draadloos verbindt met de lasergraveermachine, maakt de gegevensoverdracht eenvoudiger en efficiënter.

Controle op afstand

De Mintion Laser Camera maakt het mogelijk om de lasergraveur/snijplotter op afstand te controleren en ondersteunt een PC browser om de lasergraveur/snijplotter te controleren. De BeagleEngraver applicatie ondersteunt offline graveren/snijden, waardoor de computer vrij komt en de ogen beter beschermd worden.

Video Opname

U kunt Mintion lasercamera graveren/snijden gebruiken om automatisch time-lapse video te genereren, tegelijkertijd ondersteunt het ook normaal opnemen en afspelen, 1080P resolutie video streaming, om bewijsmateriaal op te slaan in geval van ongelukken.

Mintion Laser Camera, for Laser Engraver/Cutter, Remote MonitorMintion Laser Camera, for Laser Engraver/Cutter, Remote MonitorMintion Laser Camera, for Laser Engraver/Cutter, Remote MonitorMintion Laser Camera, for Laser Engraver/Cutter, Remote MonitorMintion Laser Camera, for Laser Engraver/Cutter, Remote MonitorMintion Laser Camera, for Laser Engraver/Cutter, Remote MonitorMintion Laser Camera, for Laser Engraver/Cutter, Remote MonitorMintion Laser Camera, for Laser Engraver/Cutter, Remote MonitorMintion Laser Camera, for Laser Engraver/Cutter, Remote MonitorMintion Laser Camera, for Laser Engraver/Cutter, Remote MonitorMintion Laser Camera, for Laser Engraver/Cutter, Remote Monitor

Nog niemand heeft een review geplaatst
in deze taal

Beoordeel/schrijf een commentaar
×
Herinneren
Geselecteerde uit uw winkelwagen verwijderen?
OK Ja Nee