Seauto Crab Draadloze Robot Zwembadstofzuiger, 45000Pa Zuigkracht, Muurklimmen, LED/Stemherinnering

Weer beschikbaar op: 20-05-2024

399,00 €
  • 60ft/min Beweegsnelheid en 7800mAh Lithium Batterij
  • 2u Max Gebruikstijd en IP68 Waterdicht
  • Intelligente obstakelvermijding met 3D-Navi technologie voor alle soorten zwembaden.
  • Stem- en LED-meldingen wanneer de batterij bijna leeg is.
  • Het heeft 45.000 Pa zuigkracht met voor- en achterzuigers voor grondiger reiniging.
  • Vervangbare Batterij Ontwerp

Meer details

Magazijn: EU 

40€ Korting Code: U4I2Q3FH
>
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Toevoegen aan Verlanglijst

Beschrijving

beoordelingen

Seauto Crab Draadloze Robot Zwembadstofzuiger, 45000Pa Zuigkracht, Muurklimmen, LED/Stemherinnering

 

Innovatieve 3D-Navi Technologie, Intelligente Obstakelvermijding en Meer Zorgeloos

Met 3D-Navi technologie realiseert deze zwembadreiniger intelligente navigatie en padplanning door geavanceerde sensoren en slimme algoritmen om effectief het hele zwembad schoon te maken. Het kan ook autonome navigatie realiseren in complexe omgevingen, obstakels vermijden en het beste pad plannen voor alle soorten zwembaden. De Seauto Crab Draadloze Robot Zwembadstofzuiger ondersteunt het verzamelen van vuil gedurende meer dan 1,5 uur voor een uitgebreidere en grondigere reiniging.

Attente Herinneringen

Bij het inschakelen en schrobben van vuil van vloeren en muren, als de batterij bijna leeg is, zal het geluid en LED-alarmen afgeven om je eraan te herinneren om op tijd op te laden of de batterijen te vervangen om onderbreking van het werk te voorkomen, zodat de Seauto Crab altijd in de beste werkconditie is en zo jou betere en gemakkelijkere reinigingsdiensten kan bieden.

45.000 Pa zuigkracht

De Seauto Crab Draadloze Robot Zwembadstofzuiger heeft een ongeëvenaarde 45.000 Pa ultra-krachtige zuigkracht, krachtiger dan gelijk welk ander product, en dit zwembadreinigingsapparaat wordt ook geleverd met voor- en achterzuigers om je zwembad snel en effectief te reinigen van vuil, puin en onzuiverheden. Gecombineerd met een grote premium filtermand is het gemakkelijk om efficiënt schoon te maken en het water kristalhelder te houden.

Draadloos Ontwerp en Gemakkelijk Tillen

Zeg vaarwel tegen het traditionele snoerontwerp, het is flexibeler en gemakkelijker op te tillen vanuit het zwembad wanneer het automatisch rust op de zwembadwand, waardoor het eenvoudiger en sneller te bedienen is. Plus de gemakkelijk schoon te maken filteremmer maakt uw zwembadreiniging gemakkelijker.

Vervangbare Batterijen voor Langduriger Gebruik

De Seauto Crab Draadloze Robot Zwembadstofzuiger beschikt over een uniek batterijontwerp dat gemakkelijk te vervangen is, langer meegaat en meer vermogen heeft om zorgeloze zwembadreiniging te garanderen.

Seauto Crab Draadloze Robot Zwembadstofzuiger, 45000Pa Zuigkracht, Muurklimmen, LED/StemherinneringSeauto Crab Draadloze Robot Zwembadstofzuiger, 45000Pa Zuigkracht, Muurklimmen, LED/StemherinneringSeauto Crab Draadloze Robot Zwembadstofzuiger, 45000Pa Zuigkracht, Muurklimmen, LED/StemherinneringSeauto Crab Draadloze Robot Zwembadstofzuiger, 45000Pa Zuigkracht, Muurklimmen, LED/StemherinneringSeauto Crab Draadloze Robot Zwembadstofzuiger, 45000Pa Zuigkracht, Muurklimmen, LED/StemherinneringSeauto Crab Draadloze Robot Zwembadstofzuiger, 45000Pa Zuigkracht, Muurklimmen, LED/StemherinneringSeauto Crab Draadloze Robot Zwembadstofzuiger, 45000Pa Zuigkracht, Muurklimmen, LED/StemherinneringSeauto Crab Draadloze Robot Zwembadstofzuiger, 45000Pa Zuigkracht, Muurklimmen, LED/StemherinneringSeauto Crab Draadloze Robot Zwembadstofzuiger, 45000Pa Zuigkracht, Muurklimmen, LED/StemherinneringSeauto Crab Draadloze Robot Zwembadstofzuiger, 45000Pa Zuigkracht, Muurklimmen, LED/StemherinneringSeauto Crab Draadloze Robot Zwembadstofzuiger, 45000Pa Zuigkracht, Muurklimmen, LED/Stemherinnering

Nog niemand heeft een review geplaatst
in deze taal

Beoordeel/schrijf een commentaar
×
Herinneren
Geselecteerde uit uw winkelwagen verwijderen?
OK Ja Nee