FJDynamics 120W Foldable Portable Solar Panel, 22% Energy Conversion Rate, Dustproof, High-Temperature Resistant

Out of stock

289,00 €

-30,00 €

319,00 €

Warehouse: EU 

Add to wishlist

Description

Reviews

FJDynamics 120W Opvouwbaar Draagbaar Zonnepaneel, 22% Energieconversiesnelheid, Stofdicht, Bestand tegen hoge temperaturen

 

Opvouwbaar 120W Zonnepaneel

Met een gevouwen grootte van 520*370*50 mm, kan het 120W zonnepaneel altijd gemakkelijk worden meegenomen. Het zet zonne-energie om in elektriciteit met een zonne-laadregelaar, die geschikt is voor buitenavonturen. Bovendien heeft de FJD 120W opvouwbare zonnemodule een 3m lange aansluitkabel met een praktisch insteeksysteem. En de Anderson connector kan permanent worden geïnstalleerd op de meegeleverde MPPT solar charge controller.

Hogere energieconversie-efficiëntie

Het zonnestroomsysteem bestaat uit vier 30W monokristallijne zonnecellen van klasse-A monokristallijn silicium. Het hoge energierendement bedraagt maar liefst 22%. En het geleidingsvermogen is superieur aan dat van polykristallijn silicium zonnepanelen. Het komt ook met bescherming tegen oververhitting en kortsluiting.

Duurzame ETFE-dunne-film inkapseling

Stabiele energieproductie is gegarandeerd binnen een omgevingstemperatuurbereik van -10 tot 70 Celsius. De gelamineerde ETFE dunne film inkapseling maakt het 120W zonnepaneel stofdicht en in staat om zelfs onder slechte weersomstandigheden te werken. Het is ook gemakkelijk te reinigen en te onderhouden om een langere levensduur te garanderen. Gelieve te merken op dat het niet in water kan worden gezet of nat worden.

Groene energie voor een schoner milieu

Toegewijd aan het verstrekken van schone energie voor klanten, heeft FJD nul vervuiling en nul emissie op de productlijn bereikt. Bovendien, kunnen de 120W zonnepanelen met krachtcentrales combineren om zonnegenerators te vormen, die een constante en onmiddellijke machtslevering verstrekken.

FJDynamics 120W Foldable Portable Solar Panel, 22% Energy Conversion Rate, Dustproof, High-Temperature ResistantFJDynamics 120W Foldable Portable Solar Panel, 22% Energy Conversion Rate, Dustproof, High-Temperature ResistantFJDynamics 120W Foldable Portable Solar Panel, 22% Energy Conversion Rate, Dustproof, High-Temperature ResistantFJDynamics 120W Foldable Portable Solar Panel, 22% Energy Conversion Rate, Dustproof, High-Temperature ResistantFJDynamics 120W Foldable Portable Solar Panel, 22% Energy Conversion Rate, Dustproof, High-Temperature Resistant

Nobody has posted a review yet
in this language

Rate / write a comment
×
Tips
Remove selected from your cart?
OK Yes No