KUGOO KIRIN M4 Foldable Electric Scooter - 500W Motor & 48V 11Ah Battery

549,99 €

-90,00 €

639,99 €

Share:
  • 500W Powerful Motor
  • Dual Brake System
  • Shock Mitigation System
  • Max 45km Running Distance
  • With Foldable Detachable Height Adjustable Saddle

More details

Warehouse: EU 

>
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Add to wishlist

Description

Reviews

Highlights


10 Inch Anti-Skid Tire

Strong Grip, Wear-resisting and Safe. It's Suitable for Different Kinds of Roads.

3 Speed Running Modes

You control the speed with one key according to the different road surface conditions, which makes driving more comfortable and riding more security.

500W Motor

Strong power and running farther: 500W motor, Max 45km running distance.

Smart Display Screen

You could check the speed, mileage, time, power, stop, voltage, etc information via the display Screen.

Front LED Light & Safety Warning Taillight

Bright Red Light to ensure your night riding safety.

Shock Mitigation System

Dual shock mitigation system can help you enjoy a comfortable riding.

Folding Handle

Help to get a tiny size when the scooter is folding.

Dual Brake System

The electric scooter is equipped with dual disk brake on the front wheel and the rear wheel.

Note:

1. Please observe local traffic rules and laws.
2. Please wear a helmet and protective tools while driving an electric scooter to ensure safe driving.
3. Please charge the electric scooter regularly in winter. It is recommended to charge it once a week to avoid damaging the battery.

Warranty & Return Terms

3

(0)
(0)
(1)
(0)
(0)
Rate / write a comment
on 14 May 2020

Csini külső mely belülről rohad.

Nagy elvárásaim voltak a járgánnyal kapcsolatban, Mikor megrendeltem, alig vártam érkezését.
Mikor kibontottam a méretes és nehéz dobozt, akkor szembesültem az első apróbb hibával, ugyanis a hátsó teleszkópnál, 2 műanyag kis karika, amit nem értek miért nem gumi ,el volt repedve, nem látom semmi funkcióját igazából, szerintem cak a teleszkóp csavarjait hivatott eltakarni. De bosszantó.
Aztán alul a műanyag elülső burkolati elem csavarjai enyhén szólva is ferdén voltak betekerve, A tárcsafék egyik csavarjáról nem is beszélve Az is csak félig.
A nagyobb baj, az első út során fogadott, amikor a járgány elkezdett csörömpölni... Mint kiderült az egyáltalán nem rögzített ECU vezérlőegység repkedett valahol a roller belsejében. Ez némi házi barkáccsal és némi szivaccsal orvosolható, de nem értem ezt miért otthon kell kivitelezni. Az akkut is sikerül a gyárban kiékelni, az ECU-t nem tudom miért nem...
A bal oldalon egy kilóméter kábel található begyömöszölve, ez felel mindenért. Ami a leg szembetűnőbb, Hogy 4-5 vezetéken szigetelőszalag található, össze vissza kötözgetve a világítás és a franc tudja mi, sőt az amúgy 21A-es áramerősségű motorkábelen csatlakozó szigetelése is félre volt csúszva. nem 1 hanem mindjárt 2 a 3-ból Na ha ez zárlatot kap, visz mindent, meg minimum tüzet okoz. egy apróbb 6-8 pin-es csatlakozóból csak 1 tű volt kicsúszva, csodálom hogy a működését nem befolyásolta.
1 M4-es csavart már sikerült is elhagynom.. A szerkezet viszonylag masszív, és strapabíró, De az elektronika trehány összeszerelése mellett nem tudok szó nélkül elmenni. ennyi pénzért elvárná az ember, hogy ne neki kelljen még otthon 4 órát szöszmötölni azzal hogy érintésvédelmi szempontból átmenjen bármi féle ellenőrzésen, mert a gyártónál ez tuti nem történt meg. Sajnos akkora a káosz, hogy igazából neki sem mertem állni kijavítani a gányolást, mert még az összetákolt vezetékek színkódja sem egyforma, csak úgy ami volt.
Az ECU egység rögzítés nélkül pedig egy vicc. Az M2 Pro után, azthittem a Kugoo-nak sikerült felnőnie a feladathoz, vagy bárki is gyártsa ezt a rollert, De sajnos a tapasztalatom az, hogy egyre inkább vélem ismételten felfedezni a kínai gagyit ami inkább a kínai piacra való mint üzletbe.
Ezt leszámítva tényleg nagyon erős, és nagyon masszív, kényelmes. De érdemes szétnézni, mert ezekkel az összeszerelési hibákkal, és a gányolással már nem tudnám jó szájízzel ajánlani, főleg olyanoknak nem, akik csak használni szeretnék, és fogalmuk sincs az elektromosságról, vagy hogyan is néz ki belülről bármilyen elektromos eszköz. Azt sem értem hogy lehet 24 hó garancia erre, mert ez ebben a formában szerintem 2 hétig sem lett volna működőképes nem hogy 2 évig. :/

By (Hungary) , on 14 May 2020
×
Tips
Remove selected from your cart?
OK Yes No